Returinformation


Du har 30 dagars öppet köp och returrätt från det att du mottagit din beställning. Observera att provbitarna inte kan returneras.
Önskar du skicka tillbaka produkter, vänligen följ instruktionerna nedan. 

RETUR

1. Packa varorna väl i originalförpackning och emballera ordentligt. Bifoga följesedeln samt papper med ifylld returorsak i paketet.
2. Om du har valt faktura, kontakta Klarna, förslagsvis genom deras app, för att rapportera retur och förlänga fakturan.
3. Du returnerar paketet till oss med valfritt fraktbolag och returnerar till adress Pappelina AB, Norsbro Sågmyravägen 5, 793 30 Leksand, Sverige.
4. Märk ditt paket synligt med RETUR för att undvika eventuell tullhantering
5. När din retur har kommit fram till oss återbetalar vi motsvarande belopp/justerar din faktura. Ev frakt återbetalas ej.
Återbetalning sker inom 14 dagar från att vi mottagit din retur. Återbetalning sker då med samma betalsätt som ursprungligen använts.
6. När din retur är behandlad meddelar vi dig via e-post.

Om du vill byta en vara så måste du lägga en ny order på vår hemsida på den vara du istället önskar och returnera den oönskade varan till oss. Vi skickar då den nya varan till dig omgående och när vi fått in din retur gör vi en återbetalning till ditt konto. Återbetalningar sker enligt ovan.

 
REKLAMATION
Om du vill reklamera en vara, var vänlig kontakta kundservice via e-post på info@pappelina.com. Vi ger 3-årsgaranti på våra varor (gäller på produktionsfel). För att kunna hantera produktreklamationer på ett effektivt sätt måste alltid digitala bilder på felet bifogas.

KUNDSERVICE
Har du frågor eller funderingar så kontakta oss på tel +46 23 71 11 50 eller info@pappelina.com. Öppettider måndag-fredag, kl. 8:30-15:30